Ingredience:
- konzerva tuňáka (vystačí klidně i na 4 max. 5 sandwichů)
- světlý toastový chléb
- majonéza
- nať z jarní cibulky (stačí i cibule ale né moc)
- vejce na tvrdo (jedno by mělo stačit na 2)
- sůl
- pepř
- párátka (aby se při krájení na klasické "trojúhelníky" nerozpadly [není nutnost])
Do misky dáme tuňáka přímo z konzervy i se šťávou a přidáme 2 polévkové lžíce majonézy. Přidáme nakrájenou cibuli nebo nať z jarní cibulky (množství dle chuti). Vše zamícháme osolíme a opepříme. Směs namažeme na jeden krajíc toastového chleba a dáme na ní plátky vejce. Příklopíme druhým krajícem, rozřízneme na dva trojúhelníky . Dostanem ty samé tuňákové sandwiche jako ty, které prodávají na benzínkách, ale mnohonásobně levněji a víte, že v tom jsou čerstvé ingredience! Dobrou chuť!
Bohužel, než jsem to napsal, tak jsem je snědl . Foto zítra.
1 příspěvek
• Stránka 1 z 1
Palubní radista
Příspěvky: 696
Registrován:20 lis 2007 17:47
Odesláno:02 kvě 2012 23:43
1 příspěvek
• Stránka 1 z 1