Máte nějaký nápad nebo se vám tu něco nelíbí? Toto je prostor pro vás!
3 příspěvky • Stránka 1 z 1

Rozšíření o PS4 sekci

Máte nějaký nápad nebo se vám tu něco nelíbí? Toto je prostor pro vás!
Seraphim
Uploader
Dal poděkování: 19 poděkování
Dostal poděkování: 5 poděkování
Odesláno:20 bře 2021 08:46

Rozšíření o PS4 sekci

Hoj,

Šlo by vytvořit novou sekci v Konzolích pro PS4 kousky? Nějak jsem se ted rozvášnil a jak je nový Exploit pro FW 7.55 tak vylézají poměrně kvalitní mackové 8)
Jde o to aby to nemuselo viset v Ostatních když je to plně hratelné :blueagree:

Díky
Nově pro dělené archívy přidávám záchranné segmenty. Pokud původní .part nelze stáhnout či je nevratně poškozen lze jej nahradt záchranným segmentem (platí pro jakýkoliv .part z daného Uploadu). 1 segment = jeden nahraditelný chybějící \ poškozený .part. Stahuješ-li konzole pak se snaž kvapem neb Webshare mi z ničeho nic maže nárazově naráz TB (yop GB přeskakuju) dat a zálohu RLS na konzole neprovádím
Uploader
skopix
Site Admin
Dal poděkování: 4 poděkování
Dostal poděkování: 8 poděkování
Odesláno:21 bře 2021 20:27
Seraphim
Uploader
Dal poděkování: 19 poděkování
Dostal poděkování: 5 poděkování
Odesláno:21 bře 2021 21:11

Re: Rozšíření o PS4 sekci

Paráda, z Ostatní jsem to přesunul a pomalinku budu vyplnovat... :blueagree: THX
Nově pro dělené archívy přidávám záchranné segmenty. Pokud původní .part nelze stáhnout či je nevratně poškozen lze jej nahradt záchranným segmentem (platí pro jakýkoliv .part z daného Uploadu). 1 segment = jeden nahraditelný chybějící \ poškozený .part. Stahuješ-li konzole pak se snaž kvapem neb Webshare mi z ničeho nic maže nárazově naráz TB (yop GB přeskakuju) dat a zálohu RLS na konzole neprovádím
Uploader
3 příspěvky • Stránka 1 z 1