Máte nějaký nápad nebo se vám tu něco nelíbí? Toto je prostor pro vás!
6 příspěvků • Stránka 1 z 1

Podsekce ke Hrám

Máte nějaký nápad nebo se vám tu něco nelíbí? Toto je prostor pro vás!
Seraphim
Uploader
Dal poděkování: 19 poděkování
Dostal poděkování: 5 poděkování
Odesláno:11 črc 2016 19:00

Podsekce ke Hrám

Zdravím zdejší (nejen) vedení,

Měl bych poněkud delikátní dotaz, a sice je nějaká šance aby zde vznikla podsekce "Češtiny" v sekci "Hry"? Měl bych spouuustů věcí k nahození... :yes:

Co Rada Nejvyšších na tuto Ideu? :D
Nově pro dělené archívy přidávám záchranné segmenty. Pokud původní .part nelze stáhnout či je nevratně poškozen lze jej nahradt záchranným segmentem (platí pro jakýkoliv .part z daného Uploadu). 1 segment = jeden nahraditelný chybějící \ poškozený .part. Stahuješ-li konzole pak se snaž kvapem neb Webshare mi z ničeho nic maže nárazově naráz TB (yop GB přeskakuju) dat a zálohu RLS na konzole neprovádím
Uploader
replicator3000
Logistik
Dal poděkování: 2 poděkování
Dostal poděkování: 2 poděkování
Odesláno:11 črc 2016 23:00

Re: Podsekce ke Hrám

plně podporuju tuto myšlenku :blueagree:
Logistik
Pišta 69
W4A Veterán
Dal poděkování: 11 poděkování
Dostal poděkování: 28 poděkování
Odesláno:14 črc 2016 14:54

Re: Podsekce ke Hrám

no a ta podeskce tu dokonce i byla ale už je to hooooodně dlouho a nakonec se zrušila protože byla v podstatě mrtva.
W4A Veterán
Seraphim
Uploader
Odesláno:15 črc 2016 21:16

Podsekce ke Hrám

Ty jo, tak toto mi úplně ušlo. :( Nuže a šlo by ji znovuobnovit? Slibuju, že nepřijde vniveč.. :wink:

Nechci opisovat konkurenční forum, ale zda mohu nastínit, mohlo by to vypadat při zakládání Topicu:

[P] - překládá se
[D] - hotový překlad s odkazem ke stáhnutí
[H] - hledám, sháním
Nově pro dělené archívy přidávám záchranné segmenty. Pokud původní .part nelze stáhnout či je nevratně poškozen lze jej nahradt záchranným segmentem (platí pro jakýkoliv .part z daného Uploadu). 1 segment = jeden nahraditelný chybějící \ poškozený .part. Stahuješ-li konzole pak se snaž kvapem neb Webshare mi z ničeho nic maže nárazově naráz TB (yop GB přeskakuju) dat a zálohu RLS na konzole neprovádím
Uploader
Cheff
W4A Veterán
Dal poděkování: 49 poděkování
Dostal poděkování: 48 poděkování
Odesláno:16 zář 2016 21:04

Podsekce ke Hrám

Koukám, že jsem tu chvíli nebyl :D . Vytvořeno. Zkontroluj to jestli to tak vyhovuje.
Používej funkci Obrázek, k poděkování použij Obrázek, poslední příspěvek NEObrázek
W4A Veterán
Seraphim
Uploader
Odesláno:17 zář 2016 17:34

Podsekce ke Hrám

Yes! Vřelý dík za vyhovění a já jdu něco málo tam naházet... :thumleft:
Uploader
6 příspěvků • Stránka 1 z 1