Prosím vás zrušte sekciu NOVINKY
Obsah fóra » Downloads - Movies CZ/SK & Movies » Movies CZ/SK - AVI » Novinky
aktuality/
a ponechajte iba sekciu FILMY
filmy-avi-cz/
Je v tom hrozný neprehľad a uploaderovi to robí veľké problémy vo vyhľadávaní vo viacerých sekciach. Uľahčíte tým aj prácu moderátorov.
Ešte raz prosím ZRUŠTE TO!
8 příspěvků
• Stránka 1 z 1
Navigátor
Odesláno:08 led 2011 08:41
Pozorovatel
Odesláno:08 led 2011 08:48
Prosím vás zrušte sekciu NOVINKY -Movies CZ/SK - AVI » Novinky
docela bych s tebou i souhlasil, není to potom v přehled
Myslel jsem, že se učim žít, ve skutečnosti jsem se učil umřít. Leonardo da Vinci
Jsi moudrý, když věříš jen polovině z toho, co slyšíš. Jsi geniální, když víš které.
Jsi moudrý, když věříš jen polovině z toho, co slyšíš. Jsi geniální, když víš které.

W4A Veterán
Kontaktovat uživatele:
Odesláno:08 led 2011 14:40
Já například chodim jenom do sekci Novinky a do sekce Filmy se podívám málokdy..je blbost rušit sekci Novinky 

W4A Veterán
Kontaktovat uživatele:
Odesláno:08 led 2011 14:52
Souhlasím s Daedalem. Novinky se vyplatí a pro mě právě zvyšují přehlednost. Už dříve se to řešilo, trochu se změnily pravidla, ale novinky zůstaly, protože bylo více lidí pro ponechání.
"SHADOW" (vlastní build) - Intel Core i5 2500k @ 4,0GHz; Powercolor AMD 6950 @ 905MHz jádro, 1450MHz paměti + flashnutý bios na 6970; 8GB Kingston HyperX 1600MHz RAM; WD Caviar Blue 1TB; CoolerMaster eXtreme Power Plus 550W; Fractal Design Define R - Black Pearl; Windows 7 - Ultimate
HP Mini 5103 - Intel Atom N550 @ 1.5GHz (Dual-Core s HT); 2GB 1333MHz DDR3 (fungují na 667MHz); Intel GMA3150; 320GB HD 7200RPM; Windows 7 - Ultimate
HP Mini 5103 - Intel Atom N550 @ 1.5GHz (Dual-Core s HT); 2GB 1333MHz DDR3 (fungují na 667MHz); Intel GMA3150; 320GB HD 7200RPM; Windows 7 - Ultimate

Radista
Odesláno:08 led 2011 14:58
To ja take navstevuju jen sekci Novinky - a to se mi zda prehledne
Raději se umiluji k smrti, než-li v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.
Jediné, co člověk musí v životě udělat je zemřít!
Každá práce se udělá sama, jen se jí na to musí nechat dostatek času.
V práci nikdy neříkej, že něco nejde, protože vždycky se najde nějaký iniciativní blbec, který neví, že to nejde a udělá to.
Žádné práce se nebojím, klidně si vedle ní lehnu!
Pokud vam s necim pomuzu +THANKS potesi Jediné, co člověk musí v životě udělat je zemřít!
Každá práce se udělá sama, jen se jí na to musí nechat dostatek času.
V práci nikdy neříkej, že něco nejde, protože vždycky se najde nějaký iniciativní blbec, který neví, že to nejde a udělá to.
Žádné práce se nebojím, klidně si vedle ní lehnu!

W4A Veterán
Odesláno:08 led 2011 15:47
Můj osobní názor na novinky je tento: jak by řekl pán Kraus " v celku je to pěkné, ale úplně na .:!CENZORED!:.". Zbytečně dochází k dublování postů viz. příspěvek nademnou.
Leč většina má názor opačný, tak to musím respektovat.
Leč většina má názor opačný, tak to musím respektovat.
Používej funkci
, k poděkování použij
, poslední příspěvek NE

W4A Veterán
Odesláno:09 led 2011 10:46
odpověď na
-ale pridal bych abecedni vyhledavani do 3d-akce/.
kdyby jsi koukl alespon jednou na nove pravidla tak se dozvíš že existuje seznam temat to za 1. a za 2. máš řazení dle Zobrazit příspěvky za předchozí: kde pak stači přehodit řadit dle předmětu a pak sestupně nebo vzestupně.
Jinak mě osobně je to docela jedno zda je to tak nebo tak. Ale přiznám se že mě zajimaji jen novinky stejně jak u her sleduji jen novinky.... ovšem určitě by to ulechčilo u těch filmů praci, u her .... no nevim asi bych to nechal jak to je ale mozna maya by na to mohla mit oběktivnější názor.
ale zrovna před chvili sem přesouval a slučoval duplicitu.
-ale pridal bych abecedni vyhledavani do 3d-akce/.
kdyby jsi koukl alespon jednou na nove pravidla tak se dozvíš že existuje seznam temat to za 1. a za 2. máš řazení dle Zobrazit příspěvky za předchozí: kde pak stači přehodit řadit dle předmětu a pak sestupně nebo vzestupně.
Jinak mě osobně je to docela jedno zda je to tak nebo tak. Ale přiznám se že mě zajimaji jen novinky stejně jak u her sleduji jen novinky.... ovšem určitě by to ulechčilo u těch filmů praci, u her .... no nevim asi bych to nechal jak to je ale mozna maya by na to mohla mit oběktivnější názor.

Navigátor
Odesláno:09 led 2011 18:40
Jsem PROTI - jak už tu zaznělo, taky nejčastěji chodím do této sekce. 
A co se týče Uploaderů, že neví kam to dávat tak si mají film vyhledat - od toho tu je tlačítko "Hledat".

A co se týče Uploaderů, že neví kam to dávat tak si mají film vyhledat - od toho tu je tlačítko "Hledat".

8 příspěvků
• Stránka 1 z 1