Nechtěli by jste ikonu ( rank ) i pro VIP ?
... když už je tu třeba teb thief, spammer ... a myslím si že ten VIP člen je přece jen něco málo víc.
Pokud to už zde padlo tak to smaznu, ale nevšim jsem si toho tu.
15 příspěvků
• Stránka 1 z 1
W4A Veterán
Odesláno:20 dub 2010 11:37
W4A Veterán
Odesláno:20 dub 2010 12:57
Re: Ikona VIP ?
no tak v help me když to jen tak na rychlo prolítnu tak se tam odpovědi od VIP uživatelů oběvují poměrně často.
Vicemeně jsou na tom stejně i melouchy.
... tak zajimalo by mě co od nich čekáš ?
Vicemeně jsou na tom stejně i melouchy.
... tak zajimalo by mě co od nich čekáš ?

W4A Veterán
Odesláno:20 dub 2010 13:29

W4A Veterán
Odesláno:20 dub 2010 13:40
KapaCZ píše:To už se dělalo jednou a dopadlo to tak jako to bylo předtím.
Hlavně není fér vyhodit někoho z VIP když např v podmínce pro vstup je že stačí přispět 10kč.
To sou ve pak ve VIP díky sponzoringu ne ? ... tím padem už nesouhlasím s tím že nic pro forum neudělali.
Edit: vytvořeno hlasování

V.I.P
Kontaktovat uživatele:
Odesláno:20 dub 2010 14:23
mě by se ty ikony celkem líbily kolik lidí je vůbec ve V.I.P co jsem koukal dole v panelu kde jsou hodnosti a rozklik jsem to tak jich tam moc nebylo rozhodně ne všechny...

i5 [email protected]; GTX560ti [email protected]/4Ghz/4,4Ghz; Gigabyte Z68AP-D3; Kingston HyperX XMP 2x4GB DDR3, 1600 MHz; Corsair GS600

W4A Veterán
Odesláno:20 dub 2010 21:53
A tohle máš odkud?KapaCZ píše:To už se dělalo jednou a dopadlo to tak jako to bylo předtím.
Hlavně není fér vyhodit někoho z VIP když např v podmínce pro vstup je že stačí přispět 10kč.
TADY máš napsané podmínky a o 10 kačkách tam není ani zmínka. Provider Gold má laťku nastavenou o trochu výše, přesně řečeno na 500,-.
A ten nápad s rankem se mi jinak líbí

Používej funkci
, k poděkování použij
, poslední příspěvek NE

V.I.P
Odesláno:20 dub 2010 22:06
Tohle forum je velké, ve VIP už je dost lidí...možná až příliš..
hlavně jde o kvalitu příspěvků, pokud vážně funguje pravidlo o těch 10kč, je to totální hovadina.
Za mých dob bylo VIP tuším od Silver Providera výš automaticky, ale na silvera se muselo sponzoringem, SMSkou jen na bronze.
Nevím jak je to ted, ale troufám si tvrdit, že je tam spousta lidí, kteří si to nezaslouží a naopak spousta užitečných lidí se zkušenostma a zásluhama, kteří si to zaslouží, mají zamezen přístup do VIP, protože mají málo příspěvků, nezaplatili, atd...
Když začal "vládnout" Red, myslím že se zpřísnily pravidla, ale vůbec se mi nelíbily...
a kupodivu, jsem stále ve VIP, i když ty nové pravidla snad ani nesplnuju, ale seriozností a zkušenostma s IT jsem o dost dál než většina uživatelů
A ne, netrpím přebytkem sebedůvěry, jen je mi smutno z toho flamu, co tady občas plivou rádoby profíci.. a mnozí jsou ve VIP..
navrhuju podminovat VIP věkem a IQ
EDIT: JSEM PRO IKONKU
hlavně jde o kvalitu příspěvků, pokud vážně funguje pravidlo o těch 10kč, je to totální hovadina.
Za mých dob bylo VIP tuším od Silver Providera výš automaticky, ale na silvera se muselo sponzoringem, SMSkou jen na bronze.
Nevím jak je to ted, ale troufám si tvrdit, že je tam spousta lidí, kteří si to nezaslouží a naopak spousta užitečných lidí se zkušenostma a zásluhama, kteří si to zaslouží, mají zamezen přístup do VIP, protože mají málo příspěvků, nezaplatili, atd...
Když začal "vládnout" Red, myslím že se zpřísnily pravidla, ale vůbec se mi nelíbily...
a kupodivu, jsem stále ve VIP, i když ty nové pravidla snad ani nesplnuju, ale seriozností a zkušenostma s IT jsem o dost dál než většina uživatelů

A ne, netrpím přebytkem sebedůvěry, jen je mi smutno z toho flamu, co tady občas plivou rádoby profíci.. a mnozí jsou ve VIP..
navrhuju podminovat VIP věkem a IQ

EDIT: JSEM PRO IKONKU
Naposledy upravil(a) Freedy Speed dne 20 dub 2010 23:37, celkem upraveno 1 x.
Vyjadřuj se k věci, pokud už se rozhodnu reagovat, nemám chuť ani čas na nesmysly okolo.
Nechovej se jako idiot - nemám rád idioty.
Ano, toto je můj pravý účet.

V.I.P
Odesláno:20 dub 2010 23:10
tak ta ikonka by byla urcite fajnova;) a mozna by se to mohlo vytridit podle tech novejch pravidel ale zase na druhou stranu mi nepride ze by se ve VIP sekci nejak spamovalo nebo ze by tam byl pretlak... az na urcity problemy s pa na rapidu.
; hlavne zas z toho je diskuse o vip jako skupine a ne o ikone coz byl puvodni (dobrej) zamer... jinak podminovat vekem je totalni blbost ( tim ze je nekdo starsi tak to neznamena ze je "hodnotnejsi" ) a iq... no to nebudu komentovat...
Proc proste nepoprosit pěkně grafiky, aby nam (VIP) udelali ikonku a tim šlus?

Proc proste nepoprosit pěkně grafiky, aby nam (VIP) udelali ikonku a tim šlus?

V.I.P
Odesláno:20 dub 2010 23:40
S tím IQ a věkem jsem si samozřejmě dělal legraci, to by tady bylo skoro prázdno. 
Je spousta 15letých, kteří jsou o dost zkušenější než 30letí.
A občas se hodí i názor takových těch "bláznů", kterým je mezi 12 a 16ti, jediná jejich záliba je pc a IQ mají na úrovni opice, což se potom projevuje na pravopisu, chování, atd..ale to už je jiné téma
Rozhodně se mi líbilo to, že se VIP vybírali podle kvality příspěvků, jenže kdo má dneska čas to procházet?
Pro VIP by mohla být ikonka třeba jiná, s nějakým barevným prvkem

Je spousta 15letých, kteří jsou o dost zkušenější než 30letí.
A občas se hodí i názor takových těch "bláznů", kterým je mezi 12 a 16ti, jediná jejich záliba je pc a IQ mají na úrovni opice, což se potom projevuje na pravopisu, chování, atd..ale to už je jiné téma

Rozhodně se mi líbilo to, že se VIP vybírali podle kvality příspěvků, jenže kdo má dneska čas to procházet?
Pro VIP by mohla být ikonka třeba jiná, s nějakým barevným prvkem
Vyjadřuj se k věci, pokud už se rozhodnu reagovat, nemám chuť ani čas na nesmysly okolo.

V.I.P
Odesláno:21 dub 2010 15:57
určitě jsem pro, ja jsem za to že vip jsou lidi co jsou na urovni, pomůžou (ne jen radou, ale i PA), atd... ja to fakticky vidím tak.
Kdo má představu o VIP co by měli dělat lidech tak ji sdělte
Podstatě ja jsem loajalni k tomuto foru
Kdo má představu o VIP co by měli dělat lidech tak ji sdělte
Podstatě ja jsem loajalni k tomuto foru

V.I.P
Odesláno:21 dub 2010 19:43
VIP je VIP, to není stantartní hodnost, měla by být vážená. V zlatavé barvě je tuším jen administrator? Tak to by nebylo špatné, udělat s podobnou barvou VIP a zapadalo by to i do estetiky 
a s tou bavou - jsem myslel třeba standartní základ a na to nějaký barevný prvek...
mít čas, zkusím udělat návrh, bohužel toho mám ted moc a jsem rád, že se jednou za den dostanu na forum a občas se i poštěstí, že něco napíšu

a s tou bavou - jsem myslel třeba standartní základ a na to nějaký barevný prvek...
mít čas, zkusím udělat návrh, bohužel toho mám ted moc a jsem rád, že se jednou za den dostanu na forum a občas se i poštěstí, že něco napíšu

W4A Veterán
Odesláno:21 dub 2010 20:07
Dobý ... ja jen že se jsem si všim že VIP nic nema tak jsem chtěl zjistit jak velkej bude zajem ... popřipadě proč ano či ne...
Zkusim se poptat vevedeni zda se toho nějaký grafik ujme.
Edit: už se na tom pracuje.
Jak něco dám vědět ... tak prosim bez spamů.
Zkusim se poptat vevedeni zda se toho nějaký grafik ujme.
Edit: už se na tom pracuje.
Jak něco dám vědět ... tak prosim bez spamů.

V.I.P
Odesláno:29 dub 2010 16:05

W4A Veterán
Odesláno:23 srp 2010 19:30

V.I.P
Odesláno:06 zář 2010 15:19

15 příspěvků
• Stránka 1 z 1