Vynikající salsa,jejíž původ sahá až k Aztékům. Hodí se nejen k tortile,kukuřičným lupínkům ale i k opečenému toastovému chlebu.
Ingredience:
4 zralá avokáda
2 rajčata
1 cibule
3 čerstvé zelené chilli papričky
2 stroužky česneku
50 g čerstvé natě koriandru
mořská sůl a limetková nebo citronová šťáva podle chuti
příprava:
1. Avokáda rozpulte a vyjměte pecku. Oloupejte je a dejte do mísy. Rozmačkejte je vidličkou nebo šťouchadlem na brambory.
2. Rajčata nakrájejte na kostičky, cibuli a česnek nadrobno, z chilli papriček odstraňte semena a nasekejte je najemno a koriandr rozsekejte nahrubo. Vše přidejte k avokádu.
3. Pokapejte limetkovou šťávou (citronem), osolte a dobře promíchejte. Ihned podávejte.
1 příspěvek
• Stránka 1 z 1
Navigátor
Bydliště: Litvínov
Příspěvky: 1201
Registrován:03 čer 2005 06:13
Odesláno:24 čer 2013 21:04
1 příspěvek
• Stránka 1 z 1