1) Jáhly uvaříme. Stečí jednou slít a dát novou vodu(většinou se doporučuje třikrát, ale není to nutné)
2) Na kastrúlek se kápne olej (máslo, nebo Flora) a přidá mražený hrášek.
3) Hrášek se jen prohřeje, osolí a přidá Kari koření.
4) přisypou se uvařené jáhly a zamíchají.
Dobrou chuť.
1 příspěvek
• Stránka 1 z 1
Provider Gold
Příspěvky: 95
Registrován:06 srp 2006 20:35
Odesláno:05 pro 2010 10:08
Jáhly s hráškem
„Nelze společnosti přinést větší změny a většího zla, než přeměny zákona v nástroj loupeže.“ (Frédéric Bastiat)
___________________________________________
http://kopecky.rtyne.net/
___________________________________________
http://kopecky.rtyne.net/
1 příspěvek
• Stránka 1 z 1