1 litr rybízu
1 litr jiného ovoce podle toho co je jablka,banány,maliny,jahody,borůvky prostě cokoliv
1,2 kg cukru
0,125 l Rumu
1 lžička skořice
5 ks hřebíčku
Vše se smíchá a dá péct na plech do trouby při 180 stupních asi na 30 min až to začne bublat. Horké plníme do skleniček,otočíme dnem vzhůru a necháme vychladnout.
Stačí 2-3 lžičky do hrnku, podle chuti, zalít vroucí vodou a je to. Můžu doporučit, nedávno jsem se k tomu receptu dostal a je to.....vynikající.
1 příspěvek
• Stránka 1 z 1
W4A Veterán
Příspěvky: 1893
Registrován:22 bře 2007 14:01
Odesláno:06 říj 2010 19:56
1 příspěvek
• Stránka 1 z 1