Po zobrazení všech sekcí se musíte přihlásit. Pokud ještě nemáte účet, můžete se zaregistrovat.
Pokud vás systém neustále odhlašuje, klikněte zde pro smazání cookies nebo je promažte přímo v internetovém prohlížeči ručně.
|
|
|
Právě je 29 Črc 2010 18:56
|
Zobrazit nezodpovězené příspěvky | Zobrazit aktivní témata
| Autor |
Zpráva |
|
Ezio
|
Předmět příspěvku: Re: Největší průsery a trapasy!:D Napsal: 28 Črc 2009 00:55 |
|
W4A Money: 12792
Darovat W4A Money
Daroval 93 poděkování
Obdržel 16 poděkování
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
RaZzeR
|
Předmět příspěvku: Re: Největší průsery a trapasy!:D Napsal: 28 Črc 2009 01:24 |
|
W4A Money: 7860
Darovat W4A Money
Daroval 55 poděkování
Obdržel 203 poděkování
|
Mustang: taky good story  Ezio: no coment Jinak můj poslední trapas je asi toto...na začátku července jsme s kámošema jeli stanovat a ten jeden měl s sebou i svojí mladou, druhej den jsme si večer koupili chlast a pařili jsme. Po půlnoci jsme byly všichni upe na sra*ky a tak jsme šli pomalu ke stanu, cestou se kámoši i vyblili ale mě se nechtělo ( a to jsem měl v sobě asi 1l vína, vodky, několik piv a jablíčko) když jsme už všichni byli ve stanu tak na mě zrovna to blití přišlo. Rychle jsem vylezl ale celej jsem se motal tak jsem ani nevěděl kam jdu, za chvíli jsem se vyblil a najednou slyšim nadávky že někomu bleju na stan, a ten stan byl zrovna toho kámoše s mladou  jelikož byli taky na mol tak si akorát vlezli do mýho stanu a já musel přespat v tom poblitým, druhej den jsem jim ten stan umyl 
| Nahoru |
|
 |
|
Emilmen
|
Předmět příspěvku: Re: Největší průsery a trapasy!:D Napsal: 30 Črc 2009 00:33 |
|
W4A Money: 856
Darovat W4A Money
Daroval 0 poděkování
Obdržel 0 poděkování
|
Ezio napsal: Tak.. Ja jednou v osmé třídě konec školniho roku jsme byli chlastat.. MOJE PRVNí AKCE ! .. No byly tam dvě holky a 3 kluci, z toho ta jedna holka byla segra od toho kluka.. No a jak jsme už byli narvani tak každy když je ožralej tak je troške nadrženej  .. No tak prostě jsem se s tou holkou cucal. že a nějak mě popadlo blití.. A nablil jsem ji do tlamy  .. Hej tohle nikdy nezapomenu  tak tomu rikam vymena tekutin 
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
JohnySeeTrava44
|
Předmět příspěvku: Re: Největší průsery a trapasy!:D Napsal: 07 Srp 2009 22:02 |
|
W4A Money: 1525
Darovat W4A Money
Daroval 15 poděkování
Obdržel 5 poděkování
|
s ohnem mam 2 zkusenosti 1nou sem za to moh na 100% - ale nic z toho nebylo  tohle je chalupa na samotce - s kamosem sme vlezli do garaze - oknem (vzali sme veci tak za 500kc max- popelník , 2x nealko piva a mineralky  :)) ale 2den tam vzal celou bandu (to sem tam nebyl) - potom pro me prisli a ukazali mi co udelali ---- rozlity sava , redidla a chemikalije na louce , vzali si naky veci jako srouby to nwm presne , na suchej zachod (uplne nove udelanej) byly cernym sprejem napisi jako - necum pi?? a muzska a zenska prirozeni... a ten nejstarsi idiot vzal nakou vrtacku (set - novy) asi za 3 mesice - ve skole - Ja H... K.... E... do reditelny ... vsem blbe REDITEL : volala policie Cr ze s vami chce mluvit .... paraaaada nejlepsi byly ucitele co tam chodili : co tu delate kluci ??? mi : cekame na policii cr  policajti byly v pohode ale ucitele co tam byly jako zastupci (tridni a ta nejprisnejsi na skole ... takze dobry  ) potom sme byly jeste na urade s rodicema ... ale to slo ---- i policajt co me vyslichal rikal ze je to klukovina ... ze by rasi resil neco jinyho (tam nam este chteli pricist naky rozbity potrubi , nam ukazovali fotky , ale to sme fakt mi nebyli takze ok  to pak vyresili ) nejlepsi na tom vsem je , ze ja a kamos sme jako jediny 2 museli NA SOUD a dostali jsme do 18 zaznam hold nas musel nekdo videt .... -------------------------------------------------------- jednou me vytahli ven , a ja este ze sklepa vzal lahev slívky .... (potaji) asi 1.5km od baraku sem ji zacal exsovat 4loky , 8 loku , pak 16, az to slo pres 20 ..... potom sme sli na kopec , pekne sem se motal ,a kde sem se chtel vysmrkat , ale nesloto .... potom uz si jen vzpominam ze sem chtel po kamosovi limonadu , ale nechtel mi ji dat , bezel sem 3m a na zemi ...... potom okno vzbudim se doma nwm kde sem co se delo nic ....... ale je mo ok.... du na bus , ujede - trasa 5km predemnou ... 1 auto mi zastavi .... du na autobusak - potkam kamose ... du snima po meste bliju... potom 1 hodinu ve skole ... a pak este 2.... tridni vola domu ... mama nasrana pro me jede .... doma parim call of duty 2 ..bliju kdyz byl tata a mama doma rec..... ------------ nwm co sem delal kdyz sem byl mimo - ale prej sem pocital svuj zivot v sinus kosinus a tangens - ty sme brali v matice , mluvil klingonsky , a s kazdym sem se vsazel nwm no .... ze prelezu plot vysilace (ostanty drat) .... NEJLEPŠÍ JE , ŽE MĚ MUSELI ODVÉST DOMU V KOTOUČI A VYNÉST DO 45´ SCHODU 10M vypil sem pres 0.5 litru paleny slivovice - mela minimalne 60% - horela !!! co sem z toho --- asi 13hodinovy okno a pruser...
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Kolcek
|
Předmět příspěvku: Re: Největší průsery a trapasy!:D Napsal: 07 Srp 2009 22:16 |
|
W4A Money: 36207
Darovat W4A Money
Daroval 107 poděkování
Obdržel 292 poděkování
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Tragzisko
|
Předmět příspěvku: Re: Největší průsery a trapasy!:D Napsal: 02 Říj 2009 19:31 |
|
W4A Money: 550
Darovat W4A Money
Daroval 13 poděkování
Obdržel 0 poděkování
|
No já nemám žádně větší prusery  Až na jeden kdy jsme kamoše přetočili z houpačky trochu to přeletěl a nechal nohu tak nabok tak se .:!CENZORED!:.**l do toho dřeva co je nahoře.Nečekaně najednou ticho a kamoš zlomená noha no.Bohužel jeho matka učitelka tak se to řešilo ve škole.Bylo nás tam asi 20 tagže všichni nacpaní v ředitelně ale všichni sme to ukecaly tagže z toho nebylo nic (bohudík). Jinak kamošuv pruser Plivnul z druheho patra školy dolu a trefil učitelku přimo na hlavu.Ale pohotově zalez.  Jinak asi nic.  Ale podle mě vládne posrani v prvni třidě od RocKenny u toho sem měl fakt vytlem. ještě tedka nemužu.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
TITANUS
|
Předmět příspěvku: Re: Největší průsery a trapasy!:D Napsal: 29 Říj 2009 22:33 |
|
W4A Money: 1250
Darovat W4A Money
Daroval 26 poděkování
Obdržel 8 poděkování
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Dommy73
|
Předmět příspěvku: Re: Největší průsery a trapasy!:D Napsal: 14 Lis 2009 02:10 |
|
W4A Money: 1724
Darovat W4A Money
Daroval 67 poděkování
Obdržel 130 poděkování
|
Jo tak se nedávno zase podařilo pár příhod v naší třídě  bohužel v jedné figuruju i já - vykopnutý dveře - v šatně v tělocvičně jsem byl na .:!CENZORED!:.íku a jeden spolužák držel dveře a druhej začal házet dovnitř vodu - ten co ty dveře držel stihl uhnout, ale poměrně slušně vylomený  ještě se na to nepřišlo (tak 3 týdny...) další - kamarád byl na záchodě a viděl tam kýbl (plastovej a prázdnej) a řekl si že ho dá navrch na dveře, že spadne na dalšího kdo tam půjde... Pak jsme se jen dozvěděli že tím dalším byla uklízečka  (shodou okolností ta co všechny neustále buzeruje a všichni ji nesnáší) a trochu si to přibarvil (že to prej byl těžkej kovovej kýbel - takovej na škole není  ) a sem zvědavej, letos máme vodu, co se stane tam  už jen když si vzpomenu na útratu loni na horách... 20000kč jen za chlast  tehdy ředitel nasadil taktiku prohledávání před odjezdem, ale protože na hory nejezdí tak na kontroly na místě se mu všichni učitelé vykašlali a šli chlastat 
|
 |
|
JJuuRRyy
|
Předmět příspěvku: Re: Největší průsery a trapasy!:D Napsal: 14 Lis 2009 19:42 |
|
W4A Money: 0
Darovat W4A Money
Daroval 13 poděkování
Obdržel 1 poděkování
|
Tak to já jednou s kámošem byl na chatě , najednou tam přijedou nějaký dvě pěkný holky nevěděli jsem odkut , pak odešli a pak jsme přišli , že jsi poblíž koupili chatu tak jsme se s nima tak trochu seznámili , pak jsme s nima byli jednou venku a kámoš musel do obchodu nakoupit , jel na simpsonovi , tak já s těma holkama jsme tam na ně čekali , když se vracel odložil nákup a přivezl tam tu motorku , tak jsme chtěl před nima (holkama ) zamachrovat a vzít to na přední kolo  jenže mi vůbec nedošlo že jsem na tom vůbec neseděl  takže mi i trvalo než sem se vůbec rozjel no a když už jsem se teda rozjel tak sem jim zmizel za zatáčku , to obrátim a spadnu, něco jsem mu tam urval , tak sem mu to tam přidělal izolepou a do tet to tam má a nevšiml si , tak to asi nebylo důležitý , no a když už se konečně vracim tak kámoš tam krásně stojí u takový louže ,  snažil jsem se to rozjet co nejvíc , jenže když jsem vjel do tý louže , sice ho to pořádně ohodilo bahnem ale já jak vjel do tý hluboký louže ( nevěděl jsem že je hluboká ) a jak jel na ten nákup měl pěkně horkej motor a dostala se na něj ta voda a jak se tak odpařovala tak sem se brutálně lekl co to kouří kouknul sem ta to a v tom předemnou keřík a v něm schovanej kámen , myslel jsem že to prijedu ale ono jaksi přední kolo se zaseklo já přeletěl a přímo jsem zaletěl do takovýho malýho ,hnusnýho , zabahněnýho rybníčku s takovýma těma zelenýma tečkama na hladině , ještě s leknínama , no jak jsme vyles , vypadal jsem jak nějakej Houmlesáckej vodník . No a s kámošem sme nějak odešli a moc jsme se už před nima neukazovali jak nám bylo za to vše trapně , takže když neumíte na motorce nebo tak tak na tom nejezděta aby jste se vytahli před holkama nebo tak  moje rada  nechtějte to zažít . tot vše 
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Zelfa
|
Předmět příspěvku: Re: Největší průsery a trapasy!:D Napsal: 30 Lis 2009 22:31 |
|
W4A Money: 600
Darovat W4A Money
Daroval 16 poděkování
Obdržel 14 poděkování
|
taky mám nějaké příběhy  nedavno sme byly s kámošem , že pustíme nějaký rachejtle nebo petardy, šli sme na nějaký pole... pustím první rachejtli ... v klidu . reknu si ze na ni skusim dat sacek no tak sem ho tam dal pustim a letela asi metr nahoru a potom prudce dolu na nejaky lidi,nastesti je to minulo asi o 50cm ,docela na nas zacaly rvat... mel sem este krabicku petard ... skousim je zapalit a najednou plamen jak prase z toho zapalovače a řeknu si hmm skusim to ještě  vezmu druhou skusim zapalit a ten zapalovac zacal horet... vyhodim ho asi metr ode me a chytne ten sacek stema petardama a najednou se vzpamatuju a ohen 1metr x 1metr .... nastesti sme to nejak uhasili ,ale celkem sme byly posrani protože kousek od toho pole je fízlárna a na to pole je dost dobrej vyhled zni nebo sme ve škole dělali blbosti a tak nas napadlo ze si nekdo sedne na zidli a druhej na nej ze stolu skoci po .:!CENZORED!:..... no dohodnuli sme se ... (zrovna nam dali do tridy nove zidle a stoly  ) kamarad si sedl a ja sem na nej se svimi 68kg skocil,no zidle se z cista jasna propadla a my posrani ze to budeme muset platit a ze dostaneme důtky atd... nakonec to stacilo donest skolnikovy ten nam to svaril  (kurnik ted sem hledal takovy video od nas ze skoly... byly sme na CT1 decka u nas po sobe hazely pastikama a delali dalsi ruzne blbosti vcetne vytrhavani kohoutku na zahodech, rozbijeni oken .... potom pry nekdo nasral do odpadkoveho kose , nebo napr.. u nas ve tride je na dennim poradku pit rum .. (chodim do 7 rocniku  ) jinak k tem pastikam , nastesti sem na te skole nebyl chodil se do 5 rocniku a to sem este chodil na jinou skolu.. mame to rozdeleny na 3 skoly...) diky bohu ze nejsem jako oni  nebo asi ve 2 tride sme jely z kamosema na kolech a jely sme na takovej plac (zrovna tam byly mazoretky) tak sem si rekl ze trosku zamachruju rozvalil sem se a najednou mi zniceho nic zabrzdi predni kolo a udelal sem jakousik otocku a docela sem si rozbil hubu ... no a ty mažoretky  nastesti mi nevidely do xichtu protoze to by byla moje posledni jizda nebo sme se z kamosema asi pred tydnem jen tak pozduchovaly a kamosovy se stoho vyvinula nastipnuta ruka  nastesti to nebyl .:!CENZORED!:. a nepraskl me  rekl ze pry zakopl  možná když si ještě na něco vzpomenu tak kdyštak doplním 

Jestli mi chcete poděkovat,můžete mi dát poděkování a nebo můžete poslat nějaké war4all money 
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
J4zzosh^
|
Předmět příspěvku: Re: Největší průsery a trapasy!:D Napsal: 01 Pro 2009 16:56 |
|
W4A Money: 625
Darovat W4A Money
Daroval 83 poděkování
Obdržel 22 poděkování
|
ted'ka takovej úsměvnej, je to pár hodin starý ale mě je z toho zvláštně  Měli jsme volnou hodinu a tak jsme šli za staršíma holkama ze školy kousek od nás.Jedné z nich volám 'Kde se sejdem?' 'V Tescu'.Ok, šli jsme do tesca(já a mí dva spolužáci).Chviličku jsme bloudili, najednou telefon, říkám 'Kluci voco že volá 'JSME PŘED TESCEM'' Zvednu telefon, slyším co říká a klátím se k zemi smíchy, samozřejmě že jsem měl pravdu  .Ale co, vyjdeme před tesco a NIKDO NIKDE  .Najednou zavrčí telefon v kapse 'Sejdeme se na košíku(hřiště)¨Já smíchy nemohl chodit, mluvit, dýchat prostě nic  No dojdeme zmrzlí na hřiště a tam jedna z holek která se líbí spolužákovi 'Kluci vy můžete jít, pepo(já), pojd' sem my tě tu chcem' Ted' dva totálně nasraný pohledy, hlásící válku, ale s holkama to byla zábava (mňuhehe  )
|
 |
|
HaNs95
|
Předmět příspěvku: Re: Největší průsery a trapasy!:D Napsal: 04 Pro 2009 03:55 |
|
W4A Money: 2215
Darovat W4A Money
Daroval 2 poděkování
Obdržel 0 poděkování
|
Chlast je svině.. byli jsme s kámošem na koncertě ve Volyni, v klubu, nebo spíš kulturáku, Na Nové. Vystupoval tam s kapelou bejvalej učitel ze základky, skvělej chlap, měli jsme ho na češtinu a je to vlastně dá se říct můj všechno vzor. Když dohráli, tak jsem ho pořád dokola zval na panáky, měli jsme každej asi deset velkých zelených + předtím jsem měl ještě asi sedm dvanáctek. Po těch zelených si hodně mlhavě pamatuju tak dvacet minut, pak jsem údajně zavolal taťkovi ať pro nás přijede (bylo to asi 40km daleko) a asi jsme šli ven nebo co. Prej jsem se vždycky zasmál, rozběhl jsem se, zakopl jsem a ksichtem, aniž bych před sebe dával ruce, jsem se rozplácnul na zem, takhle jsem to udělal prej asi třikrát, jednou z toho na kolejích, kde díkybohu už vlaky nejezdili, nechci ani vidět, co by z toho bylo za průser. Když přijel otec, kámoš mě posadil do auta a řekl taťkovi, že jsem nějakej unavenej, tak že budu spát. Probudil jsem se až ráno s trenkama staženýma u kotníků, všude bylo nablito a nachcáno. Nic si nepamatuju, taťka byl mega na**anej, údajně jsem se rozběhl do schodů (máme čtyři schody dole a dalších deset nahoře), na malých jsem prej solidně spadl, na velký jsem se rozběhl a zastavil se na posledním a prej jsem se začal převracet dozadu, kdyby taťka nepřiběhl, asi bych tu nebyl. Ráno mě strašně bolel kotník a ksicht, nejdřív jsem myslel, že mi dal někdo něco do pití, ale pak mi došlo, že z pětikila v pěněžence mi zbylo sedm korun, takže to žádnej roháč asi nebyl. Stydim se za to a myslim že ještě dlouho budu. Hnus 
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
marek22
|
Předmět příspěvku: Re: Největší průsery a trapasy!:D Napsal: 24 Úno 2010 20:56 |
|
W4A Money: 2331
Darovat W4A Money
Daroval 6 poděkování
Obdržel 7 poděkování
|
Musim se taky přidat. Kdysy jednou na táboře Bylo mi asi tak 8 nebo 9 Asi znáte na táborech takový ty sprchy ,který jsou dole spojený a tam je ďoura aby to odtejkalo. No jo to asi každýho musý napadnout co s tim. Pokaždý když jsme se museli mejt tak jsme dali studenou a stříkali do vedlejší sprchy. Njn ,ale jednou mi tam kámoš dal takovou studenou ,že jsem se nasr*l a chytil tu věc co je na konci hadice a táhnul. Samozřejmě prda jak prase se to urvalo ,ale naštěstí jsme byli ve sprchách poslední a řikali jsme co s tim uděláme. Problém byl v tom že ta věc co je na konci hadice měla menší otvor a nešla tam nacpat a tak sme rychle doběhly ke kámošům do pokoje že potřebujeme nůž ,oni se hned ptali na co a mi jsme si z nich dělali prde*l že potřebujeme seškrábat hovn*o který zůstalo přilepený na haj*zlu  . Doběhli jsme zpátky do sprch ,ale ne a ne to tam nacpat ,prostě jak naschvál  no normálně já měl takový bobky že budeme muset něco platit. Samozřejmě jsme už měli večerku a řekli jsme kámošům ať nám pod peřiny nacpou nějáký polštáře aby si vedoucí myslela že tam ležíme a spíme. A asi po 20 minutách co jsme tam s tim blbli jsme to tam nacpali na co nejvíc to šlo. No jsme si tak ulevili a mazali si lehnout. Byl další den večer a zas jsme se museli jít sprchovat a tentokrát šel jako první nějákej vejtaha kterej pořád machroval jak .:!CENZORED!:. ,ale v tom se začal sprchovat mu to prdlo a tím pádem jeho vina  Jsme měli štěstí jak pra*se a ten vejtaha se pěkně strapnil 
_________________ Omluvte můj pravopis je mi 11.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
TT-ZZZ
|
Předmět příspěvku: Re: Největší průsery a trapasy!:D Napsal: 24 Úno 2010 21:22 |
|
W4A Money: 5040
Darovat W4A Money
Daroval 5 poděkování
Obdržel 16 poděkování
|
HaNs95 napsal: Chlast je svině.. byli jsme s kámošem na koncertě ve Volyni, v klubu, nebo spíš kulturáku, Na Nové. Vystupoval tam s kapelou bejvalej učitel ze základky, skvělej chlap, měli jsme ho na češtinu a je to vlastně dá se říct můj všechno vzor. Když dohráli, tak jsem ho pořád dokola zval na panáky, měli jsme každej asi deset velkých zelených + předtím jsem měl ještě asi sedm dvanáctek. Po těch zelených si hodně mlhavě pamatuju tak dvacet minut, pak jsem údajně zavolal taťkovi ať pro nás přijede (bylo to asi 40km daleko) a asi jsme šli ven nebo co. Prej jsem se vždycky zasmál, rozběhl jsem se, zakopl jsem a ksichtem, aniž bych před sebe dával ruce, jsem se rozplácnul na zem, takhle jsem to udělal prej asi třikrát, jednou z toho na kolejích, kde díkybohu už vlaky nejezdili, nechci ani vidět, co by z toho bylo za průser. Když přijel otec, kámoš mě posadil do auta a řekl taťkovi, že jsem nějakej unavenej, tak že budu spát. Probudil jsem se až ráno s trenkama staženýma u kotníků, všude bylo nablito a nachcáno. Nic si nepamatuju, taťka byl mega na**anej, údajně jsem se rozběhl do schodů (máme čtyři schody dole a dalších deset nahoře), na malých jsem prej solidně spadl, na velký jsem se rozběhl a zastavil se na posledním a prej jsem se začal převracet dozadu, kdyby taťka nepřiběhl, asi bych tu nebyl. Ráno mě strašně bolel kotník a ksicht, nejdřív jsem myslel, že mi dal někdo něco do pití, ale pak mi došlo, že z pětikila v pěněžence mi zbylo sedm korun, takže to žádnej roháč asi nebyl. Stydim se za to a myslim že ještě dlouho budu. Hnus  nejdřív jsem myslel, že mi dal někdo něco do pití, ale pak mi došlo, že z pětikila v pěněžence mi zbylo sedm korun, takže to žádnej roháč asi nebyl. lolec dobre ty 
Musím ti říct, že mě značně irituje tento moderní trend - psát W do slovíček kam nepatří. Stejně jako psaní hrubek a jiných disproporcionálních chyb, a při tom to považovat za znak sociální nadřazenosti.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
crusher447
|
Předmět příspěvku: Re: Největší průsery a trapasy!:D Napsal: 26 Úno 2010 16:45 |
|
W4A Money: 5799
Darovat W4A Money
Daroval 23 poděkování
Obdržel 34 poděkování
|
Emilmen napsal: Ezio napsal: Tak.. Ja jednou v osmé třídě konec školniho roku jsme byli chlastat.. MOJE PRVNí AKCE ! .. No byly tam dvě holky a 3 kluci, z toho ta jedna holka byla segra od toho kluka.. No a jak jsme už byli narvani tak každy když je ožralej tak je troške nadrženej  .. No tak prostě jsem se s tou holkou cucal. že a nějak mě popadlo blití.. A nablil jsem ji do tlamy  .. Hej tohle nikdy nezapomenu  tak tomu rikam vymena tekutin  jO ? a nekecáš trošku ? 
_________________ Drum and Bass ! Drugs and Space !
|
|
| Nahoru |
|
 |