Klávesnice a Myši

Po zobrazení všech sekcí se musíte přihlásit. Pokud ještě nemáte účet, můžete se zaregistrovat.
Pokud vás systém neustále odhlašuje, klikněte zde pro smazání cookies nebo je promažte přímo v internetovém prohlížeči ručně.
Uloz.to
Giftak.cz

Právě je 08 Zář 2010 22:38

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 229 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Největší průsery a trapasy!:D
OdeslatNapsal: 09 Čer 2008 13:08 
Pozorovatel

W4A Money: 0
Darovat W4A Money

Daroval 22 poděkování
Obdržel 1 poděkování
Podminenecny vylouceni ve ctvrtaku na stredni kvuli litru slivovice v buse a myho total stavu v dobe prijezdu a vystupovani z busu. A trapas...nejspis to, ze jsem usnul kdyz na me mlada skakala :roll: za to mohl podobnej stav jak u nejvetsiho pruseru :silenced:

Profil E-mail  

OdeslatNapsal: 03 Črc 2008 08:34 
Radista

W4A Money: 2200
Darovat W4A Money

Daroval 14 poděkování
Obdržel 44 poděkování
No my jsme jednou blbnuli s kámošem, a protože už nebylo co dělat tak jsme u radia ve škole utrhli anténu. No já ji duchapřítomně strčil do tašky. A protože anténa při vysunutí měla asi 1.5 m a nám se nechtěla vyhazovat tak jsme vylezli na vršek jabloně v sadu a tam jsme tu anténu přivázali k nejvyšší větvi :D (no jo sme parchanti, ale majitel sadu nás nechtěl pustit ani na třešně tak jsme udělali menší pomstu xD.) Ale jak to tak v letních dních bývá tak večer se strhla bouřka. A jistě víte že kovová anténa na jabloni je pro blesk snadný cíl. Skončilo to tak že shořela půlka sadu a majitel přišel skoro o všechnu úrodu (dobře mu tak :D). Naštěstí pro nás se nezjistilo kdo to byl a další den na cestě jsme se ze smíchem podivovali rozpuštěné anténě která blesk nevydržela :D

Profil E-mail  

OdeslatNapsal: 03 Črc 2008 22:35 
Logistik

W4A Money: 5275
Darovat W4A Money

Daroval 14 poděkování
Obdržel 23 poděkování
No tak snad nějak velkej průser sem neudělal.... Ale pár menších by se našlo... Asi v 6. třídě sem s kámošem vylomil dveře, ne vylomil, já sem ulomil ty ocelový panty vejpůl, nwm jak se mi to povedlo :D musel sem kupovat nový panty :D hned druhej den nato sem s jednim tlustym spolužákem sejmul umyvadlo, prostě mě překážel v cestě a mě se nechtělo mu uhejbat tak sem ho čapl a narval ho do umyvadla, umyvadlo nadskočilo a tlustej spolužák ho jentaktak chytil xD... O 2 roky později... Měli sme tělák a po těláku matiku a měli sme psát písemku :( mě se samozřejmně nechtělo, tak sem do dveří od šaten nacpal špendlík z nástěnky, samozřejmně zrada - dveře nešly otevřít :D chvíli na to se řešilo kdoto udělal... Mí milý kámoši se na mě tak hezky podívali... No tak sem scháněl školníka, kterej nakonec zámek asi po 15min spravil a písemku sme stejně stilhy :( Malou perličkou je ohnivý šerm o hodině chemie xD jinak nic lepšího nemam... Teď to lepší od mých "kámošů"... Jednou o výtvarce učitelce nastražili ocelový lanko mezi lavice, ta se oto natáhla a něco si udělala, a jela do nemocnice... Tý samý učitelce pár dní na to propíchaly gumy na autě... no a abytoho nebylo málo tak pár spolužáků u nás provozovalo ruskou školu, šli do 6 třídy a brutálně je řezali, ale to už je dost brutus... Myslim, že z toho ani neměly průser.... Ještě sem si vzpomněl jak sme byli na šk.výletě a kámoš se nehorázně zřezal, vypil skoro celou vodku.. šel okolo učitelky a omylem upadl xD přitom jasně říkala, že chlast, hůlo atp. tam nechce :D

Profil E-mail  

OdeslatNapsal: 04 Črc 2008 12:35 
V.I.P

W4A Money: 2074
Darovat W4A Money

Daroval 72 poděkování
Obdržel 145 poděkování
Dvere znicis jednoduse:D sme byli na horach se skolou a ja sem sel proti prosklenejm dverim... Pavouk se na nich objevil xD nebo sem byl v satne a v obouch rukach sem neco mel a dvere nebyly dozavreny tak sem do nich kopl:) dverim se sice nic nestalo ale ucitelka za nima byla pekne nas*ana:D Jeste dobry sou vokna:D spoluzak na vylete pod jednim prolizal a drbl do nej nohou a sklo proste vypadlo z ramu:D ale pruser poradnej sem mel kdyz sem v hodine dejaku (meli sme takovou starou **** ktera davala poznamky snad za vsechno) hral na mobilu hry a nak sem si to neuvedomil a zacal vykrikovat kur*a kur*a kur*a!:D kdyz to secetli s ostatnima poznamkama tak sem dostal dvojku z chovani...

Obrázek Obrázek

Profil E-mail  

OdeslatNapsal: 04 Črc 2008 13:24 
Logistik

W4A Money: 5275
Darovat W4A Money

Daroval 14 poděkování
Obdržel 23 poděkování
No já právě nejsem moc velkej průserář, to je to nejvíc co sem udělal :lol: :D jinak ještě sem si vzpomněl jak si psal o tom že se vysypalo sklo... Tak kámoši se prohodili sklem asi z prvního patra :)

EDIT: No na naší škole opravdu dementní jedinci jsou, to je pravda :D

Profil E-mail  

OdeslatNapsal: 16 Črc 2008 21:28 
Pilot

W4A Money: 9025
Darovat W4A Money

Daroval 100 poděkování
Obdržel 110 poděkování
Nejlepší ale byla gumičková mánie :D To sme prostě meli svázaný 3 gumičky a udělaný "náboje" z papíru (bylo to tak dobře složený že když sme to do někoho naprali z deseti cenťáku tak měl ještě měsíc modřinu no a celá třída (i holky pochopitelně :D) po sobě takle střílela a učitelka (60 - 70 let velkej zadek jak vrata :D) podepisovala písemky... No a jaksi se vohla jednomu klukovi to ustřelilo a učitelce to pořádně plasklo do zadku :D Podle směru určila, kdo to byl. Povedlo se to potom ještě jednomu a ten se netrefil, ale myslela si, že měl stejnej úmysl. přitom to nikdo neudělal úmyslně. Ani jeden z nich ale nedostal žádný napomenutí, nic...

Teď mě ještě napadlo že jsme ve 3. třídě vypli pojistky v družině a tak sme měli sprda že učitelkám vytekla lednice, ale jinak nic...

MSI GX600 - Intel C2D 2.4 GHz (přetaktováno 2.8GHz), 4GB RAM 667MHz, nVidia 8600m GT - 512MB, 320GB HDD + ext. 400GB, ArchLinux 2010.05 - GNOME - primárně, Windows 7 64bit - na hry + XBox360 Arcade Jasper - Flash iExtreme 1.6

Obrázek

OdeslatNapsal: 17 Črc 2008 22:30 
W4A Veterán

W4A Money: 10942
Darovat W4A Money

Daroval 4 poděkování
Obdržel 44 poděkování
Sem teď měl docela mega průser,

Sme se vožrali a chtěli se koupat, tak nás kretény napadlo ukrást kontejner na plasty, no a jaksi nás napadlo ještě 3 vysypat na hlavní a já v jednom jel z kopce, no a nějak nás nenapadlo že vzbudíme celou ves a vodvezli jsme si jí domu :D No pak fízlové a trestnej čin pač si jí ocenili na 7 tisíc, nakonec se to vyřešilo a každej za litr :D

Jinak trapasy se mi nějak vyhejbaj, nejhorší za rok bylo asi že sem spad z houpačky :D

Obrázek
ObrázekZDE :)

Profil E-mail  

OdeslatNapsal: 25 Črc 2008 05:08 
V.I.P

W4A Money: 1425
Darovat W4A Money

Daroval 23 poděkování
Obdržel 53 poděkování
Tak já taky něco přidám.

Takhle jednou chlastam v hospodě s mojím předákem na směně, a už jsme oba trochu přivožralý, ale neřešíme to a tak pijeme dál. Když už máme oba dva dost, tak jsme se rozhodly, že půjdeme domu, ale po cestě se bavíme o všem možnym, až najednou narazím na rebelii kterou jsem uděla, a to že jsem jen tak s kámošem hodil na dráty elektrickýho vedení drát a tím vyskratoval vedení a jeden barák byl bez proudu. A hned jak jsem to dopověděl, tak se kámoš zastavil a já jsem nevěděl proč, až po chvíli jsem si všiml, na co se to kouká a ona to byla trafo stanice, a protože jsme oba dva elektrikáři slaboproud, tak nás nenapadlo nic jinýho, než vyhodit celý osvětlení ve městě. Tak jsme obhlídli celou trafo stanicia našli jsme to, co jsme hledali ( světelné čidlo, které zapíná a vypíná veřejné osvětlení ) tak jsem ho utrhl a najednou byl střed města bez veřejného osvětlení. Tak jsme vzaly nohy na ramena a neřešily jsme to. Ale pak asi za 2 tejdny když vyšel časopis, který vychází vždy koncem měsíce a píše se v něm co se u nás vše stalo, tak si jen tak čtu a najednou mě zarazil článek:

Obrázek

A aby to nebylo málo, tak tejden po tom incidentu mi volaly z městského úřadu, abych to zaplatil, tak jsem tam druhej den šel abych zjistil, proč volaly právě mě a zjistil jsem, že kousek od nás stál bejvalej policajt u nás ve městě, no a my jak jsme byly vožralý, tak jsme si ho nevšimly, no jo, to byla trochu drahá vopice.

Takže takhle hodnej jsem já. :applause:

Obrázek
TomMiga -> KURE85 -> Ronnie O'Sullivan
Acer Aspire 3104 NWLMi - AMD Sempron 3500+ 1.8 GHz, 2GB RAM, ATI Radeon Xpress 1100 - 256 MB RAM, 500 GB HDD + 120 GB externí, WiFi a/b/g , Ubuntu Linux 10.04 Lucid Lynx

Profil E-mail  

OdeslatNapsal: 26 Črc 2008 17:39 
Palubní technik

W4A Money: 4117
Darovat W4A Money

Daroval 33 poděkování
Obdržel 40 poděkování
Ronnie O'Sullivan napsal:
no jo, to byla trochu drahá vopice.

Takže takhle hodnej jsem já. :applause:
tak 2000 ještě nejsou tak strašný :lol:

OdeslatNapsal: 21 Srp 2008 06:04 
Logistik

W4A Money: 3014
Darovat W4A Money

Daroval 2 poděkování
Obdržel 4 poděkování
Si vzpominam asi pred 4 mesicema sem se vydal na vlacky ze neak zazenu nudu no... stara budova videl sem jak tam vchazej vecer bezdaci . Sem neodolal a hned druhej den sem tu budku trochu ponicil meli tam neaky sajrajty to sem jim vylil a rozbil okna at maj klimatizaci a tu me jeden videl :D:D neakej starej gajdula z motykou (nebyl to bezdak) no sem chtel utyct trochu me prastil do ruky ale co stalo se mise splnena :D tak du sem musel obejit cely mesto a potkam kamose :-) ty me zacali nadavat ze si nemuzou zahulit ze ten dedek to tam hlida jak pes pak sme ho chvili prudily pak se kamos priblizil a reknl hej ty dedku mas v prde... stetku a strc si tu tvou motyku do prd... a on vylez a sel po nas pak to vzdal no pak si zahulili :D (ja sem nekurak) a tu a tam tamhle vidime 2 policemany sli po nas xD ten dedek taky a ted to nejlepsi protoze jel vlak tak sme skocily prednej on zatroubil a zastavil xD my sme utikaly jak posrani mazanci jo ja sel domu oni taky a od toho dne na to nadrazi nechodim hlavni je ze niiiic nestalo xD ale .... ne tak docela jednoho z nas si pamatovali tak paani sli az k nam do skoly ale nebyl jeden z nas nebyl ve skole tak sme meli stesti sli hledat jinam jinak sem fajn :D ----

Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek Obrázek http://valkyrtown.myminicity.com/ Klikněte prosím pomůžete tím vzrůstu mého města

Profil E-mail  

OdeslatNapsal: 23 Srp 2008 01:33 
V.I.P

W4A Money: 51
Darovat W4A Money

Daroval 2 poděkování
Obdržel 11 poděkování
Týjo, tu jsou samí hustotýpci, co si myslí, jak není hrdinské něco poničit. Smekám teda.

OdeslatNapsal: 26 Srp 2008 15:32 
W4A Veterán

W4A Money: 10942
Darovat W4A Money

Daroval 4 poděkování
Obdržel 44 poděkování
Jde o průsery a trapasy, zničení něčeho průser je ;) Jinak ke mě a popelnici, nepoškozenou sme jí vrátili pro rejpaly ;) Jen ty odpadky na hlavní uklízela policie :D

Obrázek
ObrázekZDE :)

Profil E-mail  

OdeslatNapsal: 26 Srp 2008 16:08 
V.I.P

W4A Money: 51
Darovat W4A Money

Daroval 2 poděkování
Obdržel 11 poděkování
To už není ani ten průser to je vyloženě zhovadilé vandalství dnešní mládeži, která se tomu navíc ještě od srdce zasměje.

OdeslatNapsal: 26 Srp 2008 16:57 
Helper

W4A Money: 25314
Darovat W4A Money

Daroval 18 poděkování
Obdržel 190 poděkování
No tak já se taky svěřím se svýma průserama a že jich nebylo málo :lol:

Můj největší průser společně se sestrou byl když mi bylo asi 5 let - otec koupil z Německa Sierru (v té době fakt dobrej bourák) která byla nabouraná, jenže otec je autoklempíř a dal jí kompletně do kupy. Hned ten rok jsme jeli na vodu a na střeše jsme vezli kajak. Rodiče nás posadíli na parkovišti do auta a ještě šli něco řešit takže jsme tam zůstal se sestrou sám.A tím průser začal - já byl se sestrou děsně zvědavý a chtěli jsme se na kajak kouknout - tak jsme lezli po autě neboli po kapotě a střeše. Samozřejmě jsme měli staré boty kde byly v podrážkách nějaké ty zašprajclé kamínky takže lak byl poškrábaný až na plech a střecha byla rovná asi jak rozbouřené moře od toho jak jsme na ní dupali. Otec když to viděl tak nás málem zabil - honil nás asi hodinu kolem baráku :lol: - no a pak jsme dostali takového lepáka že nám málem upadla hlava a měsíc jsme byli bez televize. Dodnes mi to otec připomíná a komentuje to tím že kdyby mě zabil tak už je venku :|

Poté pozdravuju kolegy pyromany :onfire: také mám story

To mi bylo asi 8 a jednou jsem si na louce hrál se sirkama které jsem ten den našel u silnice. NJN ale na tom rčení že dětem sirky do rukou nepatří asi něco bude - prostě jsem podpálil kus louky a protože bylo před začátkem sklizně čaplo i kus pole se zralou pšenicí. A já jak .:!CENZORED!:. jsem se to snažil uhasit - samozřejmě to nešlo - mezitím se tam, srocovali lidi kteří čuměli jak telata co tam ten kluk blbne. No než dorazili hasiči kus pole lehnul popelem. Samozřejmě že lidi se to na mě snažili hodit že prý jsem tam hasil ale naštěstí se jim to nepovedlo, páč jsem se nehorázně vymlouval že já jsem se k tomu jenom nachomýtl a přišel jsem k tomu když to hořelo :biggrin:
Pak jsem se dočetl v novinách že škoda na úrodě byla vyčíslena asi na 150 000 Kč :lol:

No a pak dvojka z chování z 8 třídy - jednomu klukovi co nehorázně prudil jsem vlepil facana na záchodě - jenže ten vůl neuměl držet balanc tak upadl na umyvadlo které rozflákal a ještě si zlomil ruku :roll:

OdeslatNapsal: 16 Zář 2008 21:28 
Pozorovatel

W4A Money: 1260
Darovat W4A Money

Daroval 7 poděkování
Obdržel 4 poděkování
Stoji za precteni-Upozorneni, neni urceno kojencum do 10 let

Heh, tak jednou jsem se z dvuma kamosema tak domluvlil ze pojedem na tabor, bylo mi cca. 10 let, no byly sme vsichni tri na jednom pokoji, ale pridelili nam ete takoveho ****** ktery tam mel dve starsi sestricky, a fsechno bonzoval. Jednoho krasneho slunecneho rana, me probudi nelibi pach. Rikam " Ku*va Michale co to tu tak smrdi?!" Michal se na me tak vyhybave podiva, a ceka az bonzak odejde na snidani. A pak mi rika : Ty vole ne ze to nekomu vykecas... Hej v noci, me probudi strasne srani, tak si rikam, musim rychle na .:!CENZORED!:., jdu po chodbe, jdu, jdu, jdu a najednou PRASK, plne trencle sracek, tak se dokolebam na .:!CENZORED!:., sundam si trencle a zavazu je do uzlicku..." Skocil jsem mu do reci "Snad nexces rict ze...!" Michal otevre skrin kde byly fsechny hadry, a v ni nevinny hnedy uzlicek. rikam :****
A f tu chvili kdy zaznelo me ne zrovna slusne slovicko, do pokoje vtrhne bonzak. No Michal zavrel skrin a v tu ranu jsem chytil straslivou krec smichu, ze jsem se zvalil do klubicka pod umyvadlo. Bonzak: "Co je?" Ja:" Podivej se do skrine vole :D" Bonzak otevre skrin a uvidi .:!CENZORED!:. v uzlicku. F tu ranu uzlicek poblul, a vybehl z pokoje. Rikam: "***** co ted on to jde nabonzovat" Zavreme skrin a premyslime... A f tu chvili ftrhnou do pokoje jeho dve segry a rikaji: "Prej tady serete do skrine" Nasledoval muj nejvetsi vybuch smichu za tech 10 let co jsem zil :D . Segry zmizeli, a sly za vedoucim. Rikam "***** jdou za vedoucim co ted?!" a nyni prichazi na scenu druhy kamarad. "Uhni!" rekne mi. Uhnu. Jamal vezme do ruk uzlicek a hodi to ze tretiho patra z balkonu, a co cert nexcel, .:!CENZORED!:. pristali vedoucimu na hlave, s takovim mlasknutim, jake vzivote ani .:!CENZORED!:. meho dedy nevyloudila. okamzite sme zalezli, utreli zvratky, a vyfikali vonavkou skrin. Asi za 20 minut dosel vedouci, ktery smrdel jak... no vzdyt vi vite, a rekl: " Ci bylo to .:!CENZORED!:. co mi pristalo na hlave?!" Nasledovala dalsi krec meho hyyyykajiciho smichu, no dopadlo to tak ze nas mel Vedouci neustale v merku takze uz jsme si vubec tabor neuzlili, ale kdyz si vzpomenu jakym tonem tehdy ty jeho segry rekli to Prej tady serete do skrine, Pote mlasknuti hovna o hlavu a nasledovny predns naseho vedouciho a na tech 20 kolecek kolem arealu ktere sme pak behaly, do ted chytam krece smichu :D

Profil E-mail  

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 229 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]