Právě je 22 dub 2018 13:36

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina



Změna rozlišení u Java her

[ Moderátorský panel ]



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Změna rozlišení u Java her
PříspěvekNapsal: 09 bře 2008 23:26 
W4A Veterán
Uživatelský avatar

Registrován: 05 říj 2005 17:14
Příspěvky: 1782
Bydliště: Waryho domeček... :)))
Poděkoval: 16x
Poděkováno: 103x
W4A Money: 91156
Offline
Pokud vás štve že máte java hru a je na jiný rozlišení, udělejte toto:

Otevřete si v raru normálně java hru (ano umí to) .jar

Vlezte do složky META-INF

Otevřete tam soubor manifest.mf (v texťáku, hodit na plochu a poznámkáč, pspad...)

Vlože tyhle řádky:
Info:
Nokia-MIDlet-Original-Display-Size: 176,208 #změňte na rozlišení jaké hra má, nutné zadat správně aby to jelo
Nokia-MIDlet-Target-Display-Size: 352,416 #změňte na rozlišení vašeho telefonu


Samozřejmě bez toho co je za hráběma(#) to je jen popis co tam dát :D

Uložte, hoďte tam kde ste to vytáhli, uložte .jar soubor a bude to funkovat :)

_________________
•[̲̅ə̲̅٨̲̅٥̲̅٦̲̅]• MYself ♥ •[̲̅ə̲̅٨̲̅٥̲̅٦̲̅]•
"Jediným přepychem jsou lidské vztahy" - Antoine de Saint - Exupéry
ObrázekObrázekObrázekObrázek
My blog!


Nahoru
 Profil  
 Předmět příspěvku: Re: Změna rozlišení u Java her
PříspěvekNapsal: 09 bře 2008 23:30 
V.I.P
Uživatelský avatar

Registrován: 21 led 2007 16:05
Příspěvky: 271
Bydliště: tam kde zrovna sem
Poděkoval: 52x
Poděkováno: 31x
W4A Money: 13210
Offline
hej diky typane ....me se to hodi jako sv.ne ,,jelikos hry s mim rozlisenim se shanej tezko

_________________
"Pouze život, který žijeme pro ostatní, stojí za to"
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 Předmět příspěvku: Re: Změna rozlišení u Java her
PříspěvekNapsal: 27 kvě 2008 12:17 
Kachna

Registrován: 27 kvě 2008 10:41
Příspěvky: 2
Poděkoval: 0 x
Poděkováno: 0 x
W4A Money: 500
Offline
Chlapi jak zjistím rozlišení u hry kterou potřebuju změnit rozlišení..díky


Nahoru
 Profil  
 Předmět příspěvku: Re: Změna rozlišení u Java her
PříspěvekNapsal: 27 kvě 2008 12:24 
Palubní radista
Uživatelský avatar

Registrován: 20 bře 2007 20:35
Příspěvky: 577
Poděkoval: 22x
Poděkováno: 33x
W4A Money: 17574
Offline
K čemu bys to zjišťoval?prostě přepíšeš ty údaje v "manifest.mf",původní rozlišení je ti na nic

_________________
Obrázek
CPU-FX-6300,GPU-Asus GTX650 2GB,RAM-4GB Zeppelin,HDD-1TB,zdroj-700W


Nahoru
 Profil  
 Předmět příspěvku: Re: Změna rozlišení u Java her
PříspěvekNapsal: 27 kvě 2008 12:38 
Kachna

Registrován: 27 kvě 2008 10:41
Příspěvky: 2
Poděkoval: 0 x
Poděkováno: 0 x
W4A Money: 500
Offline
Nokia-MIDlet-Original-Display-Size: 176,208 #změňte na rozlišení jaké hra má, nutné zadat správně aby to jelo tohle si psal vid,takže já mám hru z n95 a já mám n70 a nefunguje mi to už to zkouším asi hodinu všechny možný varianty a pak jsem ten manifest uložil jako jar a to neg´funguje vubec..Fakt jsem už v hajzlu a nebo uplně blbej prosím tě mužeš mi to napsat polopatě asi=) Děkuju ti moc


Nahoru
 Profil  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník



Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  

Time : 0.092s | 24 Queries | GZIP : Off

Filmy ke stažení zdarma | Cheaty | Pocket PC | Android | Windows Phone 7 | iGO 8 | Apple iPhone | Symbian Smartphone | ROM | Windows Mobile | BlackBerry | Palm | Java | Warez mobile forum