Tak mě napadlo, co kdyby když si někdo někoho přidá do přátel mu přišla automaticky generovaná SZ, že byl přidán... Mám v přátelých 2 lidi a dokaď jsem jim toneřekl osobně, tak to ani nevěděli. Jinak by ta SZ mohla obsahovat odkaz na přidání toho druhého taky do přátel
Potěší Sestava: Cpu: AMD Phenom X3 (OC: 3x 2530 Mhz) Gpu: ATI HD4870 (1024MB) HDD: SATAII 250GB (Seagate Baracuda) + ATA 80GB (Seagate) RAM: DIMM DDR2 2x1GB + 2x512MB OS: Windows 7 Profesional 64-bit (Legal) Nobody is perfect..........................................................................I am Nobody. You can not change your fate. No man can. Click
2Majkl578: Tak jak teda? Myslím, že to není špatný nápad, kdyžtak pls napiš, jestli se už na tom pracuje, nebo co....
Potěší Sestava: Cpu: AMD Phenom X3 (OC: 3x 2530 Mhz) Gpu: ATI HD4870 (1024MB) HDD: SATAII 250GB (Seagate Baracuda) + ATA 80GB (Seagate) RAM: DIMM DDR2 2x1GB + 2x512MB OS: Windows 7 Profesional 64-bit (Legal) Nobody is perfect..........................................................................I am Nobody. You can not change your fate. No man can. Click
OMG o to mě vůbec nešlo, ale proč prostě nemají uživatelé právo vědět kdo je má v přátelích? .....
jak často zrovna tuhle funkci používáš? já třea vůbec, a pochybuju že moc lidí jo... Na tohle jsou SZ, případně IM (zatím kdo mě potřeboval tak použil buď SZ nebo přes profil není problém dohledat ICQ číslo nebo Jabber ID...) Krom toho SZ s obsahem "Ahoj, přidal sem si tě do přátel." tě asi nezabije...
Tak ono tomu nic nepřekáží, jen trochu lenosti... no dobře no, nebudu tady vopruzovat, když se vám to nechce dělat, tak mě je to jedno.... Ach ta lenost, tak LOCK
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru