takže ty co linknul jaryn mám doma

kupoval jsem je se slevou (byl poškozený obal - nakonec jen lehce škráblá krabice, na reprácích poškození žádný

, ale sleva už byla na světě)
ale k reprákům - koupě rozhodně nelituju - kvalita zvuku výborná (mám teda ještě přikoupenou zvukovku od Creative (s X-Fi)), přehrávám na nich zejména hudbu v bezztrátových formátech a filmy (už jsem si zvykl na kvalitku - HD

) a jede to na nich nádherně (i hry, který podporují 5.1 - je velmi zajímavé když slyšíte štěkot samopalu doopravdy za sebou

) design je decentní (můj styl

) a v mým pokoji jsem je mohl dobře rozmístit (kabely no problem).
nevýhody -
1) displej furt svítí... pokud jsou zapojený do elektriky tak to postě svítí - na filmy to řeším přelepením nějakým koženým obalem na sluchátka myslim (izolepa rulezz

) a jinak to je pod stolem (umístěný na basáku) takže se to dá ignorovat (na noc vypojuju PC ze sítě, takže nesvítí...)
2) při restartu repráků se nastaví defaultní nastavení - jednotlivý repráky se daj nastavit (-8/.../0(default)/.../+8) a i při přepnutí do stand-by módu se prostě resetuje nastavení...
3) ovladač není řešenej nejlíp - uspořádání tlačítek se dá docela i pochopit ale popisky jsou bílý na světle šedým pozadí (málokontrastní) - ale to si za chvilku zapamatuješ... nebo přepíšeš

EDIT: PS já jsem "extra rozmlsanej

" jen nemám teda extra prachy