Dokumentární, biografie, světové války ap.
1 příspěvek • Stránka 1 z 1

Pravidla Filmy CZ/SK dabing - AVI » Dokumenty

Dokumentární, biografie, světové války ap.
Uživatelský avatar
piserius
W4A Veterán
Dal poděkování: 6 poděkování
Dostal poděkování: 16 poděkování
Příspěvky: 2969
Registrován:05 zář 2007 11:02
Odesláno:02 kvě 2008 17:57

Pravidla Filmy CZ/SK dabing - AVI » Dokumenty

Založení tématu:

1. Před samotným založením tématu, použijte vyhledávání. search.php Pro efektivnější práci s vyhledávačem doporučuji zadat název filmu, který hledáte a kliknout, na celou sekci (čili napr. Movies CZ/SK - AVI). Tímto řeknete vyhledávači, kde přesně chcete hledat. Samozřejmě je k dispozici také abeceda, kterou si můžete seřadit, podle názvů témat daného písmena.

2. Název tématu musí být ve formátu Český název / Originální název (rok) - pokud není jiný název, uvádějte pouze originální.

Pozor! V případě, že je název příliš dlouhý a některá jeho část by tak nebyla vidět, zadávejte pouze tento tvar: Český název (rok) a prosíme, aby jste nepoužívali zapnutý caps lock.


př.
špatně: Jakub Vágner: Rybí bojovník / Fish Warrior (2010) CZ
správně: Jakub Vágner: Rybí bojovník / Fish Warrior (2010)

Obsah příspěvku:

1. Obal (pokud je k dispozici - není ale povinný u odpovědí, pokud už v některém příspěvku je)

2. Odkaz na ČSFD - pozor! nově nemusíte dávat odkaz do CODE, čsfd není share server, který má nutkání stopovat kdo k nim odkud přišel

3. Info o kvalitě uploadu (je povinností u každého download příspěvku! Pokud nevíte, jaký program použít, nejjednodušší je MediaInfo - volně ke stažení)

4. Odkazy na stažení (samozřejmě v CODE)

5. Heslo (pokud upload heslo vyžaduje a neporušuje pravidla fora). Příspěvky, které budou zaheslované a jejich autor heslo neuvede, budou smazány a autor dostane varování.

nepovinné položky:

6. Screen - prosíme, aby jste jej dávali v rozumném rozlišení (snižuje to čas načítání stránky).

7. Sample - pokud je k dispozici k Vašemu uploadu, pak odkaz na něj musí být opět v CODE a samozřejmě musí být umístěn ve Vašem příspěvku, nikoliv mít samostatné téma

8. Titulky - jsou-li u daného filmu vyžadovány v určitých místech, uvádějte, zda je má uživatel k dispozici ve Vašem uploadu


Ostatní informace:

1. Pokud máte dodatečné informace, ke svému uploadu (obnovení linků, ap.), odpovězte do tématu, avšak pouze jednou, aby se nemnožily zprávy typu: Reup hotov, oprava ok, ap. Budete-li opravu linků dělat několikrát, vždy nově odpovězte a předchozí odpovědi smažte nebo jednoduše smažte svůj příspěvek a postněte jej znova (záleží již čistě na Vás).

2. Žádosti o reupload nejsou povoleny! Je zde sekce sloužící přímo, k těmto účelům, proto se obracejte tam.

3. V případě, že bude jakýkoliv upload smazán a Vy žádáte jeho opravu, kontaktujte dotyčného uploadera formou soukromé zprávy. V případě, že upload opraví, je vše vyřešeno. Pokud neopraví, nahlašte prosím téma a jako důvod zaklikněte možnost: Dead (neboli dead linky).

4. Obsahuje-li upload fake, upozorněte na to, co nejdříve, aby byl takovýto post smazán a s uživatelem bylo vše rychle vyřešeno. (pozn. fake znamená soubor, který nejde rozbalit, ani po x tém stažení a všechny party hlásí chybu, nebo naprostá novinka, která teprve bude v kinech a zde už je dvd rip, apod.).

5. Administrátoři a moderátoři si vyhrazují právo jakýkoliv příspěvek změnit či smazat, pokud bude proti pravidlům fora, a to bez udání důvodu.

6. Jakékoliv porušení pravidel sekce či fora, bude trestáno varovnáním, při opakování vykázáním, z fora.

7. Nezakládejte žádné mega posty - všechny budou mazány, bez varování předem. Každý film má mít své téma a zbytečně tak vznikají duplicity.

8. Mějte na paměti, že při postování, musíte mít plně hotov nejméně 1 server celého filmu. V opačném případě bude příspěvek smazán a uděleno varování.

9. Do sekce Dokumenty patří všechny filmové dokumenty dabované nebo z české či slovenské produkce.

Jakékoliv připomínky na stranu moderátorů, sdělujte pomocí soukromých zpráv.

Doporučení: Pokud budete psát uploaderům ohledně jejich uploadů, vždy uvádějte název uploadu a přesný problém. Vyhnete se tak případné ignoraci ze strany uploaderů na pmky typu:
název: chyba
text: oprav si u toho part

:wink: Podobné pmky většinou končí smazáním. Ulehčete proto práci Vám i uploaderům.

Postrádáte-li jakýkoliv bod pravidel, informujte mě, pomocí pm zde: ucp.php?i=pm&mode=compose&u=50790 a jako předmět uvádějte: Pravidla sekce CZ/SK AVI» Dokumenty.

Na závěr bych jen chtěla dodat, že neznalost Vás neomlouvá - pravidla si můžete přečíst vždy, protože jsou stále k dispozici a kdo tak neučiní, má prostě smůlu. Při pozdějších případných problémech nebude brán zřetel, na nevědomost uživatele.

Děkuji.
:thumleft:
Naposledy upravil(a) Anonymous dne 22 říj 2011 09:58, celkem upraveno 2 x.
Důvod: Aktualizace pravidel
The Bird of the Hermes is my name, eating my wings to make me tame.
W4A Veterán
1 příspěvek • Stránka 1 z 1